2013. április 6., szombat

8.Kritika

8.kritika!
LadyRainBow
Blogja : 
http://pick-u-up.blogspot.hu/

Kinézet : Egyszerű, még is tökéletes.Nagyon jól passzolnak a különböző színek és árnyalatok.A fejléc olyan, mintha kicsit kitűnne, viszont még is illik az összhanghoz.
Szerintem a modulok címének betűtípusa nem illik ide.Túl...csicsás.Nem illik az alaphoz.Vékony és fura.


Írás típus : Típus megfelelő.Viszont a bejegyzés címe, eltérő és nem igazán illik a tartalmi megjelenítéshez.Szép és stílusos, de nem igazán olvasható.

Képek(ha van) : Nagyon jók a képek, viszont a személyeket bemutatós fotók, kicsit pixelesek, homályosak.Ez kicsit fura és nagyon szembe tűnő.

Elrendezés : Számomra szokatlan, viszont nagyon jó.Ahhoz a szabályhoz tartod magad, amelyik beválik."Egyik oldal képek, másik oldalt modulok", és ez remek!
A modulok száma kicsit vitatható, de se több se kevesebb, mint amennyi kell és amennyi elfér.


Történet kinézete : Egyedi stílusod van, amit tisztelek.Rengeteg a leírásos/jellemzéses bekezdés, ez egyáltalán nem baj.Legalább megismerjük a személyt/helyet.

Maga a történet : A történet nagyon érdekes.Nekem nagyon tetszik.Sokszor váltasz egy részben szemszöget, hogy tudjuk éppen mi történik kivel, vagy csak, hogy más oldalról is lássuk az épp folyó eseményt.Saját ötleted van ami egy pluszt ad az egésznek.
Saját terved és egyedi írás módod van.Az, hogy ezt a két embert, hogy tudod összhangba hozni a történetedben, elképesztő!


Remélem megfelel a kritika.
Tegnap akartam hozni, de egyszerűen már teljes káosz voltam, hogy megírjam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése